Све категорије

Почетна>Вести>Вести из компаније

Захваљујући господину Лију и инжењерима из Цхангсха Ксиангзхи Центрифуге Инструмент Цо., Лтд. за поправку криогене центрифуге преко ноћи пре празника, ово је заиста првокласна постпродаја.

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 49

„Захваљујући господину Лију и инжењерима из Цхангсха Ксиангзхи Центрифуге Инструмент Цо., Лтд. за поправку криогене центрифуге преко ноћи пре празника, ово је заиста првокласна постпродаја.“ Ово је објава коју су корисници објавили на ВеЦхат-у.

25. јуна је традиционални фестивал -- Фестивал змајевих чамаца. Пред празник је друштво средило разне радне задатке и припремило се за одмор. Затим, увече 24. јуна, примили смо захтев за постпродајну услугу од купца-- расхладна центрифуга је покварила. Како не би одлагали време купца и одржавали нормалан радни ред, инжењери Ксиангзхи Центрифуге пожурили су да реше проблем за купца преко ноћи и коначно су решили квар након више од 2 сата.

„Иако је Фестивал чамаца змајева, али нисмо на одмору, учинићемо све што је могуће да решимо проблем за наше купце. Г. Ли, који је задужен за постпродајне услуге, рекао је: „Инсистираћемо на најбољој услузи, тако да купци могу лако да купују и користе удобност."

Вруће категорије

+ КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС [емаил заштићен]