Све категорије

Почетна>Вести>Вести из компаније

Хвала господину Лију из Цхангсха Ксиангзхи центрифуге инструмент Цо., Лтд. и свим инжењерима за поправку наше криогене центрифуге преко ноћи пре фестивала.

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 65

"Хвала господину Лију из Цхангсха Ксиангзхи центрифуге инструмент Цо., Лтд. и свим инжењерима за поправку наше криогене центрифуге преко ноћи пре фестивала. Ово је заиста првокласна услуга након продаје." Ово је коментар који је дао купац центрифуге Ксиангзхи у кругу пријатеља Вецхат.

25. јуна је традиционални фестивал наше земље -- Змајевска лађа. Пред почетак фестивала, компанија је средила разне радне задатке и припремила се за одмор, како би сви запослени имали миран фестивал. Затим, 24. јуна увече, припремајући се за празник, добили смо захтев за постпродајну услугу од наших старих купаца, а криогена центрифуга је отказала. Како не би одлагали време купца и одржавали нормалан радни ред, инжењери центрифуге Ксиангзхи су одлучно кренули напред и пожурили да реше проблем за купце преко ноћи. После више од два сата лечења, коначно су решили проблем. Тако су се појавили горњи коментари.

„Иако је Фестивал змајевих чамаца, али ми радимо на одмору и трудимо се да решимо проблем за наше клијенте.“ Задужени за постпродајне услуге, господин Ли је рекао, „придржаваћемо се најбоље услуге, тако да купци могу лако да купују и да је користе удобно“.

Вруће категорије

+ КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС [емаил заштићен]