Све категорије

Почетна>Вести>Вести из компаније

Утицај епидемијске ситуације на тржиште центрифуга

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 78

Утицај епидемијске ситуације на тржиште центрифуга
Епидемија је имала значајан утицај на глобални економски развој, а притисак на привреду наставља да расте. У таквом окружењу, у извесној мери је погођен и развој индустрије центрифуга, посебно у погледу извоза, а трајање се процењује на релативно дуго.

По мом мишљењу, ова идеја је изолована и једнострана. Што се кинеске индустрије центрифуга тиче, иако ће извоз бити погођен, ова епидемија ће промовисати велику промену у индустрији центрифуга. Прво, држава то снажно подржава. Након епидемије, држава је више улагала у медицинску и здравствену индустрију и има више резерви инфраструктуре, што не само да проширује домаћу тражњу, већ и подржава предузећа. Друго, домаће тржиште је огромно. Држава је предложила стратегију двоструког циклуса, која се углавном фокусира на домаћи промет. Кина има велико домаће тржиште. Тренутно је епидемијска ситуација ушла у фазу нормализоване превенције и контроле. Економија се стабилно и стабилно опоравља, а економски циклус је несметан. Треће је форсирати технолошку револуцију. Након избијања епидемије, људи имају веће потребе за основним медицинским третманом и медицинском опремом. Напредне и висококвалитетне центрифуге ће постати врућа роба на тржишту, што приморава велика предузећа да промовишу технолошке иновације и заузму заповедну висину тржишта.

Са ове тачке гледишта, утицај епидемије на индустрију центрифуга је мали и пролазан, а перспектива развоја индустрије центрифуга је светла.

Вруће категорије

+ КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС [емаил заштићен]