Све категорије

Почетна>Вести>Вести из компаније

Последњих 6 месеци, епидемија упале плућа изазвана новим коронавирусом погодила је срца стотина милиона Кинеза, укључујући и центрифугу Ксиангзхи.

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 33

Последњих 6 месеци, епидемија упале плућа изазвана новим коронавирусом погодила је срца стотина милиона Кинеза, укључујући и центрифугу Ксиангзхи. Познавајући медицинску опрему на разним местима и њихову несташицу, руководство компаније Ксиангзхи Центрифуге Цомпани је преузело иницијативу да напусти празник пролећног празника, лично је отишло у радионицу да ради прековремено, пакује и испоручује, савлада све потешкоће, како би испоручило центрифуге на линију фронта снајпериста по први пут. Тешка, подршка за П Плус. Као одговорно и одговорно предузеће, Ксиангзхи Центрифуге је спремна да учини све што је у његовој моћи да обезбеди снажну заштиту опреме за центрифугу за прву линију превенције и контроле епидемије, да се бори са народом целе земље и одлучно победи у новој борби за превенцију и контролу коронавируса .

Последњих дана, нова инфекција коронавирусом погодила је срца милиона Кинеза, укључујући и центрифугу Ксиангзхи. Знајући да свуда постоји недостатак медицинске опреме, руководство центрифуге Ксиангзхи је активно одустало од празника пролећног празника, отишло је у радионицу да ради прековремено, пакује и испоручује робу, превазилази све потешкоће и само шаље центрифугу на снајперску линију. у почетку. Једна страна има подршку са свих страна. Као одговоран и нови коронавирус, Ксиангзхи центрифуга је спремна да учини све што је могуће да обезбеди снажну гаранцију опреме центрифуге за линију превенције и контроле епидемије, бори се са целом нацијом и одлучно победи у борби за контролу и блокирање новог коронавируса.

Децап центрифуга је једна од центрифуга која може аутоматски скинути поклопац вакуумске цеви за крв у процесу центрифугирања. У поређењу са обичном центрифугом, може се аутоматски одвајати, тако да може повећати радну ефикасност. Иако је постигнуто само аутоматско уклањање поклопца, његов технички садржај је прилично висок. Тешко је замислити да се све вакуумске капице могу одвојити у стању рада велике брзине и да не може доћи до мешања узорака и неуспеха експеримента.

Вруће категорије

+ КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС [емаил заштићен]