Све категорије

Почетна>Вести>Вести из компаније

За центрифуге ниске брзине, због строгих спецификација фармацеутске индустрије, у основи је равног затвореног типа.

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 113

За центрифуге мале брзине, због строгих спецификација фармацеутске индустрије, у основи је равног затвореног типа. У циљу смањења могућег загађења или оштећења или побољшања хигијене, материјали од нерђајућег челика се користе у деловима који долазе у контакт са материјалима или је цела центрифуга направљена од материјала од нерђајућег челика. Цела машина нема санитарни мртви угао, тако да је чиста и лака за употребу. Ова врста центрифуга се широко користи у целој фармацеутској индустрији, плус 3 мале центрифуге од око 1000 о/мин чине цео систем индустријских центрифуга ниске брзине, а такође се инфилтрирају у друге индустрије повезане са биомедицином. Ова врста центрифуге мора бити у складу са националним ГМП стандардима пре него што се може користити.
Центрифуга велике брзине користи ДЦ мотор без четкица, без одржавања; контрола микрорачунара, може унапред изабрати брзину, време, центрифугалну силу, ЛЦД екран, једноставан за руковање; 10 врста брзине подизања за избор, може се брзо покренути и зауставити; Контејнерска соба од нерђајућег челика, електронска брава на вратима, функција аларма раног упозорења, разноврсна заштита, сигурна и поуздана.

Технологија ове врсте центрифуге је релативно једноставна. Генерално, често се користе зонске центрифуге. Зонске центрифуге раздвајају и сакупљају ћелије, вирусе и молекуле ДНК у складу са густином и градијентом раствора узорка. Методе додавања и истовара су континуиране. Осим што се широко користе у производном процесу, они се такође широко користе у лабораторијској опреми.
У фармацеутској индустрији, због строжих захтева за квалитет производње и безбедност производње, постоје и веома високи захтеви за главну процесну опрему процеса производње лекова од сировине у области производње лекова као што је центрифуга. Поред одржавања сопствених карактеристика раздвајања, центрифуге такође треба да задовоље захтеве релевантних спецификација и стандарда из области медицине. Неопходно је размотрити материјал, структуру, начин уноса и излаза материјала, безбедност, интензитет рада, контролу, чишћење или дезинфекцију и стерилизацију из перспективе испуњавања захтева процеса фармацеутске производње.

Постоје захтеви за чишћење и стерилизацију за промену серије и сорте у производњи фармацеутских центрифуга, како би се спречиле све врсте извора загађења и избегло поновно загађење. Неопходно је напорно радити на аутоматској контроли програма, операцијама изолације човек-машина, лаком чишћењу, стерилизујућој структури, он-лине анализи и истраживању и побољшању метода раздвајања материјала са различитим својствима како би се побољшао ниво функције, контроле и асептичног рада. .
Пошто центрифугу у медицинском пољу треба уклонити из медицине, површина опреме центрифуге мора бити глатка, равна и без мртвог угла. Због тога је неопходно обезбедити да се оштри угао, угао и завар центрифуге у процесу производње самељу у глатки прелазни филе. Због потребе за контактом са лековима, центрифуге треба да буду отпорне на корозију и да не смеју хемијски мењати или адсорбовати лекове са лековима.
Са развојем центрифуга, технологије везане за центрифуге су побољшане. Међутим, индустрија фармацеутских машина не може бити задовољна статусом куо и мора наставити да се развија. Уз подршку националних политика, предузећа центрифуга треба да уложе сталне напоре да промовишу ширу примену центрифуга у фармацеутској индустрији.

Вруће категорије

+ КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС [емаил заштићен]