Све категорије

Почетна>Вести>Вести из компаније

ЦГФ тренинг предавање

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 40

Недавно је Ксиангзхи центрифуга позвала стручњака да одржи предавање о историји развоја ЦГФ-а, принципу рада треће генерације ЦГФ-а и анализи садржаја фактора раста ЦГФ-а. Након часа, ученици су рекли да су кроз учење детаљније разумели значајну улогу и принцип рада центрифуга, чиме су постављени чврсти темељи за боље усавршавање и истраживање нове технологије центрифуга.

Последњих година, Ксиангзхи центрифуга је предузела низ мера за боље повезивање производа компаније са тржиштем, посебно имплементацију стратегије талената „излазак и позивање“. С једне стране, послао је запослене у научно-истраживачке институције и центре за обуку у групама да учествују у обуци за учење напредних концепата знања; са друге стране, активно је позивао индустријске елите да одржи предавања како би проширио своје видике и неговао запослене. Тим стручњака и техничких талената пружа снажну подршку талентима за истраживање и развој центрифуга и развој предузећа.

Недавно су наши купци донели реагенсе у компанију за експерименте. Шта је са центрифугом и да ли је ефекат центрифугирања добар. Експеримент на терену је углавном усмерен на детекцију тромбоцитних антитела. Користи се специјална тромбоцитна центрифуга ТКСЛ-4 коју производи наша компанија. Особље ради корак по корак у складу са процесом експерименталног рада. После неколико експеримената, ефекат је веома добар, а купци су веома срећни и задовољни.

Центрифуге се углавном постављају на суво место далеко од директне сунчеве светлости. Капацитет дисипације топлоте центрифуге је релативно велики и око центрифуге не би требало слагати никакве ситнице. Удаљеност од зида, преграде и других херметички затворених и слабо одводних топлотних предмета треба да буде најмање 10 цм. Истовремено, центрифугу треба поставити у једну просторију што је даље могуће, а около не смеју се постављати органски реагенси и запаљиви материјали. Оштећење центрифуге и генерисани ваздушни таласи ће узроковати вибрирање ормарића за лекове. На срећу, органски реагенс није просут, иначе ће последице бити озбиљније.

1. Заптивач цеви за врећу за крв да би се избегао уређај за радио сметње: опремљен стабилизатором фреквенције високог циклуса и уређајем за заштиту високе фреквенције како би се минимизирале сметње високе фреквенције.

2. Јака излазна снага заптивача цеви за кесе за крв: Ова машина усваја коаксијални резонатор са малим губицима, тако да има јаку излазну снагу. Може заварити производе у најбржем времену и значајно повећати производњу.

3. Сигурносни заштитни уређај за заптивање цеви вреће за крв: када тренутно оптерећење премаши граничну вриједност, струјни релеј преоптерећења ће аутоматски прекинути високи напон како би заштитио осцилирајућу цијев и исправљач. Ова машина је опремљена високоосетљивим пригушивачем варница, који може избећи померање фреквенције узроковано неправилним радом, како би се минимизирало оштећење електрода и материјала. Истовремено ће се упалити и лампица упозорења.

4. Уређај за грејање заптивача цеви за врећу за крв: уређај за безстепено грејање и регулацију температуре, који може подесити температуру у складу са производним потребама различитих производа, тако да је радна ефикасност већа.

5. Аутоматски систем заштите од прекомерне струје заптивача цеви за врећу за крв: аутоматски систем заштите од прекомерне струје може повећати век трајања вакуумске цеви и заштитити калуп.

Вруће категорије

+ КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС [емаил заштићен]